Matom Vacuümlifter MTVL-2H

MTVL-2H
€1.330,00
Matom Vacuümlifter MTVL-2H

Deze vacuümlifter of vacuüm hijsunit is de ideale tegel tiller. Tegels met een maximaal gewicht van 100Kg kunnen eenvoudig getransporteerd en geplaatst worden. Dit kan zowel handmatig als met een hefvoertuig. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Matom
  • EAN:8718026894091
  • Artikelnummer: MTVL-2H

Matom Vacuümlifter MTVL-2H

Dankzij de vacuüm tegeltiller (ook wel vacuümlifter genoemd) kunt u heel eenvoudig tegels tillen en/of verplaatsen. Het is een zeer handig apparaat voorzien van een 12 Volt vacuümpomp die uiteraard oplaadbaar is.

De vacuümlifter er erg gemakkelijk te bedienen. Hierdoor zal het werken met zware en grote tegels een stuk efficiënter gaan! De kans op breken is minimaal omdat de tegeltiller horizontaal tilt.

De tegels kunnen volledig tegen elkaar aangelegd worden zonder dat dit extreem veel inspanning kost. De maximale hef capaciteit is 100Kg en de machine is voorzien van een 12 Volt accu, oplaadbare accu en een zuignap.

Naast de meegeleverde hefarmen waardoor u met twee personen deze machine kunt gebruiken is de machine ook voorzien van een hefoog waardoor deze ook aan een hefvoertuig kan worden gehangen.  (zie ook onze product video)

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags