Spero tools Betonslijper 125mm DELUXE Schuur & Polijstmachine

SPHS1001B-PR
€168,00
Betonslijper 125mm DELUXE Schuur & Polijstmachine

125mm DELUXE ProfessioneleSchuur en Polijstmachine cq betonslijper voor DROOG gebruik met een variabel toerental van 2800 ~10.000 T/min, een vermogen van 1400Watt en een VERENDE stofafzuigkap met versch ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Spero tools
  • EAN:8720701027800
  • Artikelnummer:SPHS1001B-PR

Betonslijper 125mm DELUXE Schuur & Polijstmachine

125mm DELUXE ProfessioneleSchuur en Polijstmachine cq betonslijper voor DROOG gebruik met een variabel toerental van 2800 ~10.000 T/min, een vermogen van 1400Watt en een VERENDE stofafzuigkap met verschuifbare neus. Deze betonslijper beschikt over een M14 schroefdraad opname, enkel geschikt voor 40mm hoge diamant komschijven. Voordeel van een M14 opname is dat de kans op onbalans door een asgat of flenzen minimaal is. Voor het stofvrij schuren of polijsten met een daarvoor geschikte M-klasse stofzuiger en diamant Polijstpads of komschijven van Beton, bekistings- en betonresten, natuursteen, graniet, terrazzo. De luxe stofkap van de betonslijper is voorzien van een veersysteem wat zich aanpast aan oneffenheden in het materiaal voor een optimale stofafzuiging, een verschuifbare neus en borstelrand. Tevens is het mogelijk om ook diamant Polijst en Schuurpads te gebruiken met deze machine. Dit omdat de DELUXE kap met zijn verlengde aandrijfas daar voldoende ruimte voor hebben, dat de polijstpads met een 10mm foam houder dan nog steeds gelijk met de borstelrand zitten voor een optimale afzuiging. De motor is uitgerust met een regelbaar toerental en softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker. Standaard is de printplaat van de betonfrees ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Inclusief: 4meter snoer, Verende stofkap. Excl. Koffer & M14 Slijpschijf

Tip: Bestel de RVS medium koffer er extra bij om de machine en accessoires optimaal op te bergen.

Let op! De opname voor 125mm komschijven is M14 met een hoogte van 40mm. Dit model is niet te gebruiken met normale komschijven met een asgat en Flenzen.


Let op!

Deze machine is enkel geschikt voor gebruik met de 125mm komschijven voorzien van een M14 opname en 40mm hoogte die eenvoudig en scherp geprijst van het merk SPERO verkrijgbaar zijn.

Deze machine is enkel te gebruiken met een geschikte M-klasse stofzuiger die beschikt over een filterklopsysteem en polyester filters. Als de stofzuiger niet goed genoeg afzuigt, dan zal er veel stofontwikkeling zijn. De mate van stofvrij werken wordt dus bepaald door de kwaliteit van de stofzuiger.

Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.

Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Basisregels voor gebruik:

- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.

- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens gebruik, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de polijstschijf

- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met schuren.

- Gebruik altijd een geschikte M-klasse stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.

- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.

- Gebruik alleen top kwaliteit diamant komschijven met een M14 opname en een hoogte van 40mm.

- Blaas regelmatig de motor schoon met perslucht.

- Controleer de koolborstels iedere 40 werkuren of deze nog minimaal 5mm lang zijn, vervang ze indien nodig.

- Vervang het vet in het tandwielhuis iedere 60 werkuren.

- Vervang de komschijf zodra u onbalans ervaart met de machine.

Merk: SPERO
Model: SPHS1001B-PR
Vermogen: 1400Watt
Variabel toerental:
2800 - 10.000 T/min
Aansluiting: M14 schroefdraad
Gewicht: 2.8Kg
Geschikt voor: Droog gebruik schuren en polijsten
Incl:Stofkap, voorsteun, 4mtr snoer
Snoerlengte: 4 Meter - 2 x 1mm2
Afmetingen: 350mm x 150mm x 120mm hoog
Type komschijf gebruik: M14 opname schroefdraad met een 40mm hoogte
Exclusief: Koffer en Komschijf

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen