Bladblazer 41,5cc, rug gedragen.

010315
€149,95
Bellson Ruggedragen

Benzine Bladblazer BT (41,5cc). Jouw tuin bladvrij maken kan vervelend werk zijn. Maar met deze ruggedragen benzine bladblazer wordt jouw tuin opruimen leuk. Met een gewicht van slechts 9 kg is het ook comfortabel om te dragen en g ...Meer informatie

Productomschrijving

  • EAN:8718692626874
  • Artikelnummer:010315

Bellson Ruggedragen

Benzine Bladblazer BT (41,5cc). Jouw tuin bladvrij maken kan vervelend werk zijn. Maar met deze ruggedragen benzine bladblazer wordt jouw tuin opruimen leuk. Met een gewicht van slechts 9 kg is het ook comfortabel om te dragen en gemakkelijk met de hand te bedienen. Deze krachtige, ruggedragen bladblazer met zeer hoge luchtdoorzet voor commercieel gebruik. Voor het snel, efficiënt verwijderen van bijvoorbeeld: Gemaaid gras en snoeiafval, blad of afval op grote terreinen. Gereedschapsloze verstelling van de bedieningshandgreep en in lengte verstelbare blaaspijp. Met comfortabel draagsysteem voor het gebruik gedurende de dag.

Kenmerken:
Motor: 2 takt
Motor inhoud: 41,5cc
Aandrijving: Benzine
Luchtsnelheid: 60 Meter per seconden
Rug gedragen systeem
Vermogen: 1 kw
Nominaal toerental: 7000 p/min
Onbelast toerental: 10000 p/min
Inhoud brandstoftank: 500ml
Lichtgewicht: 9kg
Type brandstof: Benzine mengsmering (40:1)

Basis tips
Onze advies voor de mengsmering van deze machine is 40:1
Haal bij langdurig stilstand (bijv. winterperiode) alle brandstof uit de tank, start de machine en laat deze net zolang lopen totdat de machine uitvalt. Dit voorkomt verstoppingen en startproblemen.
Gebruik geen mengsmering welke lang heeft stilgestaan, begin het voorjaar altijd met verse mengsmering. Oude mengsmering kan verstoppingen en startproblemen veroorzaken.
Maak vooraf een jerrycan aan met kant en klare mengsmering zodat de machine eenvoudig weer bijgevult kan worden wanneer de tank leeg is

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags