Greenworks Greenworks Robotmaaier Optimow® 10 pro

Robotmaaier Optimow® 10
€1.079,00
Greenworks Robotmaaier Optimow® 10 pro

De Greenworks robotmaaier Optimow® 10 heeft een capaciteit van maximaal 1000m2. De robotmaaier wordt geleverd inclusief accu en laadstation.

De Optimow® 10 robotmaaier van Greenworks wordt bestuurd via een ing ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Greenworks
  • EAN:6952909021553
  • Artikelnummer:Robotmaaier Optimow® 10

Greenworks Robotmaaier Optimow® 10 pro

De Greenworks robotmaaier Optimow® 10 heeft een capaciteit van maximaal 1000m2. De robotmaaier wordt geleverd inclusief accu en laadstation.

De Optimow® 10 robotmaaier van Greenworks wordt bestuurd via een ingebouwde GSM module en uw smartphone. De robotmaaier is zo stil dat hij zelfs 's nachts prima zijn werk kan doen. Met een unieke waterdichtheidsklasse van IPX5 is de Greenworks Optimow® 10 optimaal beschermd tegen water en stof en erg eenvoudig schoon te maken. U verwijdert zonder gereedschap, de behuizing en spuit met een tuinslang en een borstel de machine keurig schoon. De Optimow® robotmaaier kan dankzij zijn krachtige accu pakket max. 1000m2 gras per dag maaien.

Voor de installatie heeft u geen speciaal vakmanschap of een groene vingers nodig. De Optimow® 10 wordt geleverd met 100 meter begrenzingsdraad. Extra draad is uiteraard als accessoires beschikbaar. Met deze draad bepaald u de grenzen van uw robot maaier. De draad kunt u eenvoudig aan de grond bevestigen met de meegeleverde montage klemmen maar uiteraard kunt u de draad ook in de grond graven. Met de draad beschermt U ook bloemenperken, struiken, een vijver of een zwembad. Muren, bomen en andere opstakels herkent de Optimow® 10 met behulp van zijn botsingssensoren en Quick-Brake maaidek.

De Optimow® 10 wordt bestuurd via een Greenworks GreenGuide-app die u op uw smartphone kunt installeren. Alle functies kunnen via het mobiele GSM netwerk worden ingesteld en aangepast ook als u zich niet binnen een W-Lan netwerk bevind. Het display toont onder andere de huidige positie van de robotmaaier op een kaart door een ingebouwde GPS. Met de app kun je ook instellen op welke tijden van de dag de maaier uw gras mag gaan maaien. U kunt ook op afstand uw maaier in- of uitschakelen. Vanwege het lage geluidsniveau (< 60 dB) kunt u de robotmaaier op elk moment van de dag gebruiken zonder overlast voor uw buren. Zolang u uw smartphone bij de hand hebt, biedt de GreenGuide-app volledige controle zelfs op vakantie of op uw werk. De GreenGuide-smartphone-app voorkomt ongeoorloofd gebruik van de maaier bijvoorbeeld na diefstal. Door gebruik van GPS en een mobiele verbinding kunt u de maaier overal ter wereld volgen en ongeoorloofd gebruik voorkomen. Zonder uw akkoord kan de robotmaaier niet werken.

Het starten, stoppen of het instellen van de maaihoogte kan ook geregeld worden op de Optimow® 10 robotmaaier. Hiermee kunt u hem dus instellen zonder gebruik van een app. op uw smartphone.

De Optimow® 10 robotmaaier is IPX5 weersbestendig. Dit betekent dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Om het gras te beschermen zorgen regen- en vriessensoren ervoor dat de maaiers alleen maaien als het gras niet wordt beschadigd of vernietigd.

Een groot voordeel van robotmaaiers is natuurlijk het geringe onderhoud dat ze nodig hebben. Zorg er wel voor dat u voor de winter begint de accu's volledig heeft opgeladen. De robotmaaier beschikt over een Digipro koolborstelloze motor (geen onderhoud nodig), heeft een snijbreedte van 22 centimeter en kan worden ingesteld op maaihoogte van twee tot zes centimeter.

De Optimow® is ook prima geschikt op heuvelachtig en oneffen terrein en kan zelfs op hellingen goed uit de voeten (max 35% of 20°)

 

Type Motor Digipro motor (geen koolborstels)
Type accu 24V/ 2.0Ah speciale Li-ion robotmaaier accu
Maaihoogte 20-60mm
Maaibreedte 22 cm
Maximum maaigebied 1.000 m2
Aanbevolen maaigebied 0 - 700 m2
Gemiddelde laadtijd 140 minuten
Geschatte maaitijd 70 minuten
Meest nauwe doorgang 60 cm
Gemeten geluidsvermogensniveau 58 dB (A) (onzekerheden KWA, 2 dB (A)
Gewaarborgd geluidsvermogensniveau 60 dB (A)
Geluidsdrukniveau 47 dB (A) (onzekerheden KPA,2-4 dB (A)
Maaisysteem Drie draaiende messen
Gemiddelde energieverbruik bij maximum gebruik 8 kWh/maand voor een maaigebied van 1.000 m2
Gemiddeld stroomverbruik tijdens het maaien 25 W ± 20%
Maximum hoek voor maaigebied 35%
Maximum hoek voor begrenzingsdraad 15%
Maximum lengte voor begrenzingsdraad 800 m
Lengte meegeleverde begrenzingsdraad 100 m
Laadstroom 1.3 A DC
IP-classifcatie Grasmaaier IPX5
IP-classifcatie Laadstation IPX2
IP-classifcatie Voeding IP67
Voeding 100-240 V/32 V DC
Lengte laagspanningskabel 10 meter
Gewicht 11 Kg
Afmetingen (LxBxH) 62cm x 50cm x 26cm
EAN

6952909021553

 

 

 

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags