GTM Professional GTS900M Houtversniperaar hakselaar MSGTS903M

MSGTS903M
€2.870,00
GTS900M Houtversniperaar hakselaar MSGTS903M

De 900M houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw. De 900M heeft een extra brede invoer (40 x 28 cm) voor een hoge wer ...Meer informatie

Productomschrijving

GTS900M Houtversniperaar hakselaar MSGTS903M

De 900M houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw. De 900M heeft een extra brede invoer (40 x 28 cm) voor een hoge werksnelheid.


Veiligheid staat voorop
De 900M voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen waarmee alles is gedaan om de veiligheid van de gebruiker te garanderen en de hoogste kwaliteit te leveren. De machine is voorzien van een noodstop die de motor direct tot stilstand brengt als de knop wordt ingedrukt.


Duurzaam en robuust
Een stevig onderstel en een efficiënt rotorsysteem zorgen voor een lange levensduur van de 900M. De machine staat op twee brede, stevige wielen van dik rubber en is makkelijk manoeuvreerbaar.


Gemakkelijk in gebruik
De 900M is licht en perfect gebalanceerd zodat één persoon deze machine kan bedienen en verplaatsen (eventueel met de optioneel leverbare trekstang). Vanwege de compacte afmetingen past de houtversnipperaar op elke aanhanger, in elke bestelwagen en ook door een tuinpoort.


Snel, efficiënt, hoge capaciteit
Het versnippersysteem bestaat uit een metalen rotor waarop 2 PRO-messen zijn gemonteerd die met hoge snelheid langs het tegenmes draaien. Hierdoor wordt hout tot 8 cm dik naar binnen getrokken en moeiteloos tot fijne houtsnippers verwerkt. Het versnipperde materiaal is ideaal voor gebruik als compost en opvulling van borders en tuinpaden. Houtsnippers worden hoog uitgeworpen en gaan via de deflector rechtstreeks in een aanhanger of kruiwagen. De Mitsubishi motor is de sterkste in zijn segment en overtroeft alle andere motorfabrikanten. Mitsubishi is stiller, verbruikt minder brandstof en olie en trilt minder dan welke motor dan ook.


Technische Specificatie
- Motor: Mitsubishi GB30
- Vermogen: 10 pk / 7,4 kW
- Cilinderinhoud: 296 cc
- Tankinhoud: 6 l
- Brandstof: Euro98 (E5)
- Max. diameter hout: 8 cm
- Invoerhoogte: 102 cm
- Invoer afmetingen: 40 x 28 cm
- Uitvoer hoogte: 118 cm
- Deflector traploos tot 85° aanpasbaar
- Noodstop
- Diameter wielen: 39 cm
- Wielen met kogellagers
- 2 messen + 1 tegenmes
- Afmetingen (l x b x h): 148 x 63 x 145 cm
- Gewicht: 147 kg

OOK VERKRIJGBAAR MET DRAAIBARE UIT VOER MSGTS903MTO

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen