Spero tools Accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01A

SPVM01B
€543,00
Accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01A

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine van het merk SPERO. De SPVM01A vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlech ...Meer informatie

Productomschrijving

Accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01A

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine van het merk SPERO. De SPVM01A vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur. Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc.

AKTIE!! NU INCLUSIEF REINIGINGSET !!

De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij storingsarm en prettig in gebruik is.

Standaard geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu's, 2 rollen verzinkt draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, 1 x remmenreiniger & WD40 spuitbus, reserve knipveer, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.

De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd met een zeer uitgebreide Nederlandse handleiding. Dit is een product wat regelmatig gereinigd en indien nodig, afgesteld dient te worden wanneer er mee gewerkt wordt. Storingen door verstopt draad, slijpsel van het verzinkte draad, het afstellen van de vlechtneus, kunnen voorkomen en dient de gebruiker zelf aan de hand van de handleiding op te lossen. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikerservaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Een eventuele storing is binnen 15 minuten opgelost te Lelystad, als de gebruiker er zelf niet uitkomt.

Dit product kan niet geruild of retour worden gestuurd.


Artikelnummer: SPVM01A
Geluid: 79 dB (A) K=3 dB (A)
Draad verbruik: 45cm per verbinding
Bek grootte: 37mm
Werkdikte: 8-34mm
Aantal knoppen: 200 (volle accu)
Afmetingen: 280 x 80 x 240mm
Gewicht: 900 gr. (excl. rol draad en accu)
Gewicht accu: 450 gr.
Gewicht volle draad: 450 gr.
Totaal gewicht: 1750 gr. (incl. accu en 1 rol draad)

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen