Kettingzaag olie 1 ltr

Kettingzaag olie 1 ltr

€4,95
kettingzaagolie
Voor bepaalde klusjes dient u een kettingzaag te gebruiken. Het is belangrijk dat dit gereedschap goed is doorgesmeerd. Bent u langer op zoek naar smeerolie van goede kwaliteit? Dan is de kettingzaag olie van lotus precies wat u z... ...Meer informatie

Productomschrijving

  • EAN:2,01E+12

kettingzaagolie

Voor bepaalde klusjes dient u een kettingzaag te gebruiken. Het is belangrijk dat dit gereedschap goed is doorgesmeerd. Bent u langer op zoek naar smeerolie van goede kwaliteit? Dan is de kettingzaag olie van lotus  precies wat u zoekt. Deze kettingzaagolie is uit laag-aromatische basisoliën van zeer goede kwaliteit.

Voordelen van goede  Kettingzaagolie 

 Voordelen zijn de hoge kwaliteit door enkele speciaal toegevoegde additieven. Deze zorgen er onder andere voor dat de olie uitstekend doorsmeert. Dit zorgt ervoor dat zaagkettingen niet vastlopen of breken hierdoor is de kettingzaagolie ideaal voor zaagkettingen. Houd er echter wel rekening mee dat de kettingzaagolie niet geschikt is voor het smeren van de aandrijfmotor.

Met deze  kettingzaagolie bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Het hecht zich namelijk zeer goed aan de ketting. Het wegslingeren van de kettingzaagolie wordt hierdoor voorkomen waardoor u geen olie verspilt. De  Oil is in het bijzonder ontwikkeld om de zaagkettingen van de kettingzagen te voorzien van smeersel. Hierdoor voorkomt men dat de ketting vastloop of er nog afbreekt. Let op waarschuwing! kettingzaag olie  is niet geschikt om te gebruiken als smeermiddel voor de aandrijfmotor van de kettingzaag. 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen