HYUNDAI POWER PRODUCTS VERTICUTEERMACHINE 210CC

57061
€399,95
HYUNDAI VERTICUTEERMACHINE 210CC

Deze krachtige compacte Hyundai verticuteer en beluchtings-machine met 210 CC 4-takt benzinemotor helpt bij het weer tot leven brengen van de meest vermoeide gazons. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het verwijderen ...Meer informatie

Productomschrijving

HYUNDAI VERTICUTEERMACHINE 210CC

 

Deze krachtige compacte Hyundai verticuteer en beluchtings-machine met 210 CC 4-takt benzinemotor helpt bij het weer tot leven brengen van de meest vermoeide gazons. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het verwijderen van plantenresten, mos en onkruid uit het gazon. De grote wielen maken de manoeuvreerbaarheid bijzonder eenvoudig en het speciaal ontworpen brede loopvlak helpt uw gazon tijdens het gebruik te beschermen.

Deze verticuteermachine heeft een stalen behuizing en een maaibreedte van 400 mm en is met name geschikt voor middelgrote tot grote gazons van 800 -> 1.000 vierkante meter. De machine kent 3 functies namelijk verticuteren, beluchten en opvangen en is uitgerust met 19 geharde stalen bladen welke speciaal ontworpen zijn voor het verwijderen van mos, vilt, dood gras en vlak-groeiend onkruid en het binnendringen waardoor voedingsstoffen en vocht gemakkelijk kunnen worden geabsorbeerd en uw gazon weer kan ademen.

Met 5 snijdiepten, bediend vanaf één instelknop, variëren de werkdiepten van + 15 mm tot -15 mm, heeft u de controle hebt over de afwerking van uw gazon. Er is ook een transportpositie die beweging over het gazon en verharding mogelijk maakt zonder de grasmat of messen te beschadigen. De verstelbare duwboom is voorzien van een softgrip-handgreep, die vermoeidheid vermindert bij langdurig gebruik. Ook kent de duwboom OPC (Operator Presence Control) dit zorgt ervoor dat de motor niet blijft draaien als u de duwboom loslaat. De duwboom klapt ook eenvoudig omlaag over de hoofdeenheid, waardoor deze compacte verticuteermachine gemakkelijk in een tuinhuisje, garage of zelfs een voertuig kan worden opgeborgen.

Voor het beste resultaat moet uw gazon om de 4-6 weken geverticuteerd worden.

 

Motor: 4 takt OHV 1cylinder luchtgekoeld
Cilinderinhoud: 210 CC
Nominaal vermogen (kW / kVA): 5 kW
Startsysteem: Repeteer startkoord
Toerental: 3600/min.
Brandstof: (E5) Euro 95
Inhoud benzinetank: 3,6 L
Olie: SAE 10W-30
Inhoud oliereservoir: 600 ml
Geluidsniveau (Lpa): 96 (A) 7 m
Trillingswaarde m / s2: 5.37
Hoogte instellingen: 5
Maaihoogte: + 15 mm tot -15 mm
Maaibreedte: 400 mm
3 in 1: Verticuteren, beluchten en opvangen
Aantal messen op messenwals: 19
Inhoud opvangzak: 45 L
Verstelbare: duwboom
Voorzien van OPC (Operator Presence Control)
Wielmaat (diameter): Voor 200 mm, achter 200 mm
Afmeting (HxBxL): 1300 x 580 x 1090 mm
Gewicht: Bruto 40 kg Netto 37 kg

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Tags