Hzc / Landworks Minigraafmachine benzine, 4-wiel, verstelbaar onderstel (BVR600K)

BVR600K
€8.250,00
Minigraafmachine benzine, 4-wiel, verstelbaar onderstel (BVR600K)

Minigraafmachine met 4 wielen, benzinemotor & verstelbare onderwagen (BVR600K)
De BVR600K is een 4-wiel graafmachine van HZC Power. De minigraafmachine heeft 4 wielen in plaats van een ...Meer informatie

Productomschrijving

Minigraafmachine benzine, 4-wiel, verstelbaar onderstel (BVR600K)

Minigraafmachine met 4 wielen, benzinemotor & verstelbare onderwagen (BVR600K)
De BVR600K is een 4-wiel graafmachine van HZC Power. De minigraafmachine heeft 4 wielen in plaats van een klassiek rupsonderstel en is daardoor bijzonder voorzichtig op de grond.

de krachtige minigraver aangedreven door een betrouwbare Briggs & Stratton benzinemotor, zodat voldoende vermogen gegarandeerd is.

Minigraafmachine afmetingen

De krachtige allrounder wordt aangedreven door een Briggs&Stratton benzinemotor (10 pk, benzine, XR1450, 306 cc), dus er is genoeg graaf- en hefvermogen voor uw projecten. Verder is de motor voorzien van een hydraulische oliekoeler.

Bovendien biedt Briggs&Stratton een wereldwijde onderhouds-/reparatieservice voor de krachtige motor bij gekwalificeerde partnerwerkplaatsen.

De afmetingen van 2300 x 1100 x 2140 mm (LxBxH) maken de BVR600K minigraver met wielen zeer compact en wendbaar, zodat hij op elke kleine bouwplaats een plaatsje vindt. Bovendien is de kleine graafmachine zeer flexibel met zijn spoorbreedte van 1100 mm en zijn vier wielen. Hij kan dus gemakkelijk smalle steegjes en paden passeren.

De breedteverstelling van de wielen en de extra steunen zorgen ervoor dat de minigraafmachine stevig op het doel staat. De lage bodemdruk (max. 0,35 kgf/cm²) en de veelzijdigheid maken werkzaamheden mogelijk die zacht zijn voor de grond. Vooral in de tuin kan dit veel voordelen opleveren.


Minigraafmachine met wielen
De krachtige allrounder wordt aangedreven door een Briggs&Stratton benzinemotor (10 pk, benzine, XR1450, 306 cc), dus er is genoeg graaf- en hefvermogen voor uw projecten. Verder is de motor voorzien van een hydraulische oliekoeler. Bovendien biedt Briggs&Stratton een wereldwijde onderhouds-/reparatieservice voor de krachtige motor bij gekwalificeerde partnerwerkplaatsen.

Een graafdiepte van 1280 mm, een bereik op de grond van 2200 mm en een overbelastingshoogte van 2140 mm maken deze graafmachine op wielen uw perfecte metgezel op uw bouwplaats. De graafmachine met wielen is bijzonder geschikt in een reeds aangelegde tuin, omdat ze bijzonder zacht zijn voor de grond. In tegenstelling tot kettingen brengen ze ook veel minder schade toe aan de grond. Toch zijn de graafdiepte, reikwijdte en overbelastingshoogte voldoende voor alle gangbare tuinwerkzaamheden.

4 wiel graafmachine
Uitrusting van de 4-wielige graafmachine
Ook op de BVR600K is standaard een snelkoppeling gemonteerd, zodat binnen een minuut kan worden gewisseld. Dit maakt het werken met de kleine graafmachine nog efficiënter en economischer. Hieronder vindt u ook onze video waarin we de werking van de snelkoppeling demonstreren.

Hydraulische aanbouwdelen kunnen ook worden aangesloten op een extra besturingseenheid op de graafarm. In tegenstelling tot de standaard bakset moeten hydraulische accessoires zonder snelkoppeling worden bevestigd. U kunt gedetailleerde instructies vinden op ons YouTube-kanaal of de PDF-versie aanvragen bij onze klantenservice. Als hydraulische hulpstukken hebben wij zowel grondboren als een krachtige breeuwhamer in voorraad. Deze laatste is bijzonder geschikt om bijvoorbeeld vloerplaten op te wrikken.

Verdere informatie
De stoel van de graafmachine op wielen kan 360° worden gedraaid en biedt dus extra flexibiliteit bij het graven. De extra verstelbare zitpositie en de gemakkelijk bereikbare bedieningshendels maken het gebruik van de minigraver nog gemakkelijker. De minigraafmachine op wielen heeft ook een urenteller, een veiligheidsgordel, een klein lampje en een voetmat. Een hydraulisch neerlaatbaar dozerblad rondt de reeks kenmerken van de minigraafmachine op wielen af.

De minigraafmachine met wielen is ook gemakkelijk te bedienen door zijn eenvoudige maar efficiënte constructie, zodat een grote introductie niet nodig is en u met een beetje oefening snel kunt beginnen met graven. Bij de aankoop van de graafmachine ontvangt u nog een korte handleiding voor het starten van de graafmachine, zodat er geen problemen zijn bij de levering en de eerste werkzaamheden. Wij leveren uw minigraver met wielen graag per vrachtvervoerder aan u – alles voor een vaste prijs.


De minigraafmachine wordt standaard geleverd met een gemonteerde 375 mm graafbak emmer. Bovendien

 

DKB981 (48
Technische gegevens:
Fabrikant: HZC Power GmbH
Model: BVR600K
Motor: Briggs&Stratton, 10 pk, benzine, XR1450, 306cc
Tankinhoud: 6,5 liter
Koeling: Hydraulische oliekoeler
Elektrische starter: 12 Volt
Maximale helling: 25
Maximumsnelheid: 1,4 km/u
Gronddruk: 0,35kgf/cm²
Spoorbreedte: 1100 mm
Inhoud olietank: 19 liter (HLP46)
Draaistraal: 360
Stuurhoek: 30° rechts en links
Hydraulische pomp: Tandwielpomp
Werkdruk: 160 Bar
Maximale druk: 210 bar
Hydraulisch debiet: 30 liter per minuut
Graafdiepte: 1280mm
Overbelastingshoogte: 2140 mm
Reikwijdte op grondniveau: 2200 mm
Afmetingen : 2300 x 1100 x 2140 mm (LxBxH)
Product/verzendgewicht: 600 kg

Leveringsomvang

- Minigraafmachine
- 375 mm graafbak (BBS375)
- 200 mm bak (BBS200)
- 610 mm greppelbak (BBS610)
- Rippertand (BRZ25)
- Grijper (SH360)

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen